GRATIS VERZENDING BELGIË EN NEDERLAND
(vanaf €70 - tot 19kg)

Leeg

Totaal: 0,00 EUR

Webshop Duivenproducten Dhoca

Webshop Duivenproducten Dhoca

U bent hier

Backs producten

Backs Elektrolyten zijn onontbeerlijk voor de gezondheid, het prestatievermogen en het verloop van de stofwisselingopbouw van duiven.

Bepaalde etherische oliën bevorderen de vertering en stimuleren het galsap en de enzymsecretie in de darm. Daardoor wordt de vertering geoptimaliseerd.

Al meer dan 100 jaar is Backs gespecialiseerd in het maken van pikstenen en pikkoeken. Dat brengt ook de verplichting met zich mee om altijd het beste te produceren.

12,95 EUR

Door Backs Air licht te vernevelen , terwijl de duiven eten, wordt Backs Air direct aan het voer toegevoegd.

Backs Atlantic mix brengt de diversiteit van de zee op uw hok. Goed uitgeselecteerde mix van Schelpen - grit - roodsteen - kruiden .....

Bevat alle essentiële aminozuren voor de opbouw van de spieren en de bevedering.

Backs Badzout  regelmatig geven in  een bad  bevordert de gezondheid.

21,00 EUR

Backs Balance is een gefermenteerd vloeibaar product uit o.a. kruiden, zaden en melkzuurbacteriën uit zaden.De verontreinigingen en toxines die de duif opneemt uit  b.v.

Bambino is een eivoer met garnalen en miereneieren. Het bevat hoogwaardig dierlijk eiwit voor de opbouw van spieren en de bevedering van jonge duiven.

In Backs Biergist bevindt zich een veelvoud aan noodzakelijke aminozuren, vooral B-Vitamines, mineralen, sporenelementen en specifieke enzymen met een bijzondere werking.Al deze speciale werkzame s

Backs Duiventhee is naar ervaringen van een bekende Belgische liefhebber samengesteld.

Zorgt voor een snel vochtherstel bij de duif. Vooral van belang voor en na wedstrijden. Gebruik: voor en na wedvluchten.

Backs Energie Extra bevat hoogwaardige koolhydraten, elektrolyten, Vitamine B 12 en vitamine C. De zorgvuldig gekozen koolhydraten zorgen voor geleidelijke opname van glycogeen.

Glut-Amin (eiwit concentraat) beschikt over een grote hoeveelheid geconcentreerde en op elkaar afgestemde aminozuren.

Backs Glutabo is een glucosesuiker waaraan vitaminen, sporenelementen en elektrolyten zijn toegevoegd.

Backs Gritmengeling met Anijs Is een zeer divers samengesteld mengsel met onder andere mosselschelpen, maagkiezel, roodsteen en kalksteen. Grit zijn de tanden van de duif.

Backs Hennepolie bevat 90 % onverzadigde vetzuren, waaronder omega 3-6-9 vetzuren.

Is een natuurproduct voor duiven. Knoflook bevat allicine als natuurlijke werkzame stof. Allicine levert een positieven bijdrage aan een gezonde darm stimuleert.

Is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren. Tijdens het verteringsproces verkleint lecithine de oliedruppels, zodat vetzuren en vetoplosbare vitamines beter opgenomen en verteerd kunnen worden.

Bevat een hoge dosis aan natuurlijk vitamine A en D. Vitamine A verhoogt de weerstand van de slijmhuid tegen ziekmakende kiemen.

Zijn te tanden van de duiven. De steentjes dienen scherp te zijn, zodat zij helpen het voedsel te verteren.Zorg er altijd voor, dat ze beschikbaar zijn voor de duiven.

De in Backs Magnesin bevattende werkzame stoffen zijn voor de vliegperiode onmisbaar, omdat het ze het risico op spierverkrampingen tijdens en na de vluchten verminderen.

Bevat o.a. gemalen knoflook, uien, wortelen, rode bieten, zwarte komijn, mariadistelzaad, stuifmeel, spirulina en zeewier. Het houdt uw duiven het gehele jaar in een goede conditie.

Backs Microbioticum is een mengeling van verschillende kruiden en planten, zoals kamille, lapacho, taigawortel, echinacea, baardvlechten, uien, suikerbietsiroop etc.Backs Microbioticum reinigt het

Backs Mineraal Menu Is het resultaat van jarenlange ervaring in de mineraalvoorziening voor duiven. De mengeling bevat anijsaroma en snoepzaad.

De natuurlijke stoffen van Backs Netelpoeder ondersteunen de stofwisseling en zorgen ervoor dat de duiven zich bijzonder goed voelen.

Mede dankzij de laatste kennis op voedingsgebied is een nieuwe olie ontwikkeld die een optimale energie geeft aan de duiven en ook zorgt voor een sterk en gezond immuunsysteem.

Backs oogdruppels voor het reinigen van de ogen van de duiven.

Backs Protection is een grote hulp in de lichamelijke stress.

Vooral vóór het seizoen wanneer de trainingen beginnen zien we vaak scheefvliegers.

Zeer hoogwaardig dierlijk eiwit. Ideaal voor de rui, de kweek en de gehele vliegperiode. Aan de basis staat een unieke combinatie van whey- en ei-eiwit.

18,95 EUR

is een zeer hoogwaardig product voor de vliegperiode. Het bevat een lange rij hoogwaardige stoffen zoals eiwitten, mineralen, sporenelementen, anti-oxydanten en lecithine.

Deze samenstelling is uit jarenlange ervaring ontstaan. Backs Rodimin voorkomt het veldvliegen wat vele gevaren met zich mee brengt.

Dat de zee veel goede producten levert, is alom bekend. Ook voor de luchtwegenproblemen heeft zij de oplossing in huis.

Backs Siegergrit Bevat alle belangrijke mineralen en sporenelementen.

Is een Multivitamine die speciaal voor duiven ontwikkeld Is een Multivitamine die speciaal voor duiven ontwikkeld is en die de prestaties van de duiven op positieve wijze beïnvloed.

Bevat een hoge concentratie aan natuurlijke vitamine D en E. Vitamine D bestuurt de calcium – fosfor huishouding in het lichaam.

Is een uitstekend natuurproduct met vele sporenelementen. Het draagt bij aan een beter verenkleed.Is een uitstekend natuurproduct met vele sporenelementen.

Backs TKK Nature werkt op een natuurlijke wijze tegen het geel, luchtwegen en darmproblemen. Is er geel aanwezig, dan volgen ook vaak andere zieke verschijnselen.

Backs TS-6 Plus + probiotica voor een perfecte darmwerking. Zorgt voor een betere benutting van voedingstoffen en een goed biologisch evenwicht in de dunne darm.

Backs Usnea is een tinctuur uit baardmos. Baardmos is langer als eetlustopwekkend bekend. Backs Backs Usnea is een tinctuur uit baardmos. Baardmos is langer als eetlustopwekkend bekend.

Dit unieke product wordt gewonnen uit veengrond, die duizenden jaren geleden ontstaan is.

Backs VI-SPU-MIN is een naar de nieuwste onderzoeken en ervaringen samengestelde mineralenmengsel.

Vitamine E bevordert de vruchtbaarheid en wordt aanbevolen voor het koppelen van de duiven. Bovendien heeft het een beschermende functie tegen celmembranen.

Backs Vitamine – B - Complex is van grote waarde bij de stofwisseling van eiwitten, koolhydraten en vetten. B-Vitamines kunnen in het lichaam maar zeer beperkt worden opgeslagen.

Backs Z+M 2011 (Kweek + Rui 2011) is een voedingssupplement dat speciaal is afgestemd op de behoeftes van duiven tijdens de kweekvoorbereiding, opfok- en rui periode.

Het gebruik van zwavelbloem leent zich uitstekend in de rui.Zwavel is een bestanddeel van veelvuldig in het duivenlichaam voorkomende eiwitverbindingen die een belangrijke rol spelen in de vernieuw

Matador Mineral is een mengsel dat uw duiven bijzonder graag eten.