GRATIS VERZENDING BELGIË EN NEDERLAND
(vanaf €70 - tot 19kg)

Leeg

Totaal: 0,00 EUR

Webshop Duivenproducten Dhoca

Webshop Duivenproducten Dhoca

U bent hier

Dhoca

34,00 EUR

Dhocamix, een onmisbare schakel voor een geslaagde kweek.Dhocamix is de perfecte en meest complete aanvulling bij iedere kweekmengeling.

Dhoca zuivering is een vezelrijke, licht verteerbare mengeling die tijdens het sportseizoen vooral de eerste dagen na de vlucht wordt verstrekt. Al dan niet in combinatie met Dhoca race of energy.

15,50 EUR

Dhoca race is een  sportmengeling met een perfect evenwicht tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Deze mengeling bevat quasi 30% maïs (Franse rode mais, Marano en Cribs).

18,90 EUR

Dhoca energy is een vetrijke mengeling speciaal ontwikkeld voor de laatste dagen vóór de inkorving. Vooral voor vluchten vanaf 300 km.

17,70 EUR

Speelt u fond met oude duiven? Of wekelijks de nationale vluchten met jonge duiven?

14,90 EUR

Dhoca junior is een mengeling die het jaar rond aan jonge duiven kan gevoerd worden. Zijn unieke samenstelling maakt de toevoeging van extra vitamines, additieven, e.a. overbodig.

14,90 EUR

Dhoca rui is een complete ruimengeling met Franse cribbs en rode maïs. Deze mengeling bevat een zeer hoog gehalte aan oliehoudende zaden voor een glanzend en zacht verenpak.

14,30 EUR

Dhoca balance is de ideale mengeling voor in de rustperiode.Rijk aan vezels, voorzien van Cribbs en Franse rode maïs.Deze unieke samenstelling zuivert de darmen en maakt ze vrij van alle ballast en

15,70 EUR

De nieuwe Dhoca plus mengeling werd speciaal ontwikkeld voor programmaspelers.

Dhoca kweek is een sublieme kweekmengeling die zorgt voor een probleemloze en voorspoedige groei van de jonge duiven.