GRATIS VERZENDING BELGIË EN NEDERLAND
(vanaf €70 - tot 19kg)

Leeg

Totaal: 0,00 EUR

Webshop Duivenproducten Dhoca

Webshop Duivenproducten Dhoca

U bent hier

34,00 EUR

Dhocamix 25kg

Artikelnummer:
00381
Verzendgewicht: 
25 kg

Dhocamix, een onmisbare schakel voor een geslaagde kweek.Dhocamix is de perfecte en meest complete aanvulling bij iedere kweekmengeling. Het is rijk aan sporenelementen, mineralen, grit en kiezels. Kweekduiven zijn er meteen verlekkerd op.Test het uit en merk meteen het verschil! Nooit meer last van spuitende jongen, mooie vaste uitwerpselen rond de nestschotel. Jonge duiven die opgroeien als kool. Een ronde jongen die bij het afzetten blinkt als pauwtjes. De droom van ieder liefhebber. Een perfecte kweek is immers een eerste horde in de aanloop naar een succesvol duivenseizoen.Met kweekvoer alleen lukt dit niet. Kweekvoer is ontoereikend om kweekduiven van alle noden te voorzien. Dhocamix biedt de ideale oplossing! Als aanvullend voedingssupplement bij de kweekmengeling. Zoals zijn naam aangeeft, is Dhocamix een perfect uitgebalanceerde mix, rijk aan sporenelementen, mineralen, aminozuren en actief ijzer.Dhocamix een must voor uw duiven.Door zijn rijke en gevarieerde samenstelling zorgt Dhocamix ervoor dat uw kweekduiven geen tekorten hebben tijdens de opfok van hun jongen.  Hun reserves worden meteen aangevuld, waardoor ze in staat zijn om meerdere rondes jonge duiven na elkaar groot te brengen in optimale conditie. Zonder enig teken van verzwakking. Dat merk je aan de duiven. Een dagelijkse dosis Dhocamix doet hen stralen, ze zitten strak in het pak en zijn bijzonder actief en vol levenslust.Ook tijdens het vliegseizoen, de rui en de rustperiode is Dhocamix door zijn rijke samenstelling een ideale aanvulling naast het dagelijks voer. Het is tevens een belangrijke schakel in een snel herstel na de vluchten, en vult de energiereserves snel weer aan. Hierdoor blijven uw duiven langer in topconditie, de basis voor topprestaties gedurende het ganse vliegseizoen.Dhocamix is een topproduct dat uw duiven het jaar rond in blakende conditie houdt!

Gebruik: 1 koffielepel per duif per dag.


Les mélanges multi minéraux sont des suppléments complets de minéraux et d’oligo-éléments nécessaires à la bonne condition des pigeons. Durant l’élevage, la saison, la mue ou la période de repos, les pigeons reçoivent, grâce à une combinaison optimale de ces produits naturels, une énergie suffisante afin de récupérer et de recharger les batteries plus rapidement.

Le mélange multi minéral permet un équilibre parfait de minéraux et d’oligo-éléments. Tant les vieux que les jeunes pigeons sont friands de ce mélange qui les rend en meilleure condition et assure une croissance rapide et soutenue.

Composition :
grit, pierre rouge, coquilles d’huître, algue, silex, petites graines, coquilles d’œufs, granulés verts.